uw klus- & afwerkingsbedrijf

WE VERZORGEN TOT IN DE PUNTJES...

Klusjes Kesteloot is een veelzijdig bedrijf waarbij je de voordelen hebt van een groot aanbod zonder in te boeten op kwaliteit. We streven ervoor om in elk vakgebied enkel de perfectie af te leveren. Dit doen we door ons constant bij te scholen. Zaakvoerder Jaïme studeerde af in Industrieel onderhoud maar heeft ondertussen ook het diploma Eindafwerking op zak die hij nodig heeft om met precisie uw schilderwerken tot een goed einde te brengen.
Ook de opleiding tot stukadoor werd gevolgd, net als vele andere dagopleidingen die nuttig zijn voor de dagelijkse werking van de onderneming.
De zaak heeft ook het certificaat van erkend aannemer.
Momenteel bestaat de firma uit de trotse zaakvoerder Jaïme, ondersteund door zijn echtgenote en 1 werknemer.

Wij staan onder ander in voor :

contact
SCHILDERWERKEN

Perfect schilderwerk voor zowel binnen als buiten. Wij kunnen je een ruim assortiment technieken of materialen adviseren.

KLIK HIER
PLEISTERWERKEN

Zowel voor pleister- als plamuurwerk beschikken wij over voldoende ervaring en scholing. Crepi of cementeren behoren ook tot de mogelijkheden.

KLIK HIER
DECORATIE

Wij adviseren je graag omtrent de keuze van talrijke decoratie-mogelijkheden zoals sierlijsten, gordijnen, zonwering.

KLIK HIER
VLOER- & WANDBEKLEDING

Wij plaatsen met de nodige professionaliteit diverse soorten laminaat, parket, lambrisering of diverse soorten behang.

KLIK HIER
KARWEIEN

Uiteraard voorziet een klusjesdienst ook in grote of kleine karweien waarvoor jezelf geen tijd hebt of de mogelijkheid hebt om ze zelf uit te voeren.

KLIK HIER