uw klus- & afwerkingsbedrijf

VLOER- & WANDBEKLEDING

Voor de look & feel van uw vloeren en wanden zijn een breed scala aan mogelijkheden voor handen. Dit is uiteraard afhankelijk van jouw eigen noden en wensen, maar wij staan jou graag bij met het nodige advies om vervolgens jouw dromen werkelijkheid te maken.

WANDBEKLEDING

Wij verzorgen voor jou een aantal wandbekledingen één daarvan is een decoratief, stijlvol of modieus behang.
Een veel gekozen variant van behang is vliesbehang/glasvezelpapier. Dit versterkt jouw muren en geeft een extra moderne strakke look aan jouw interieur en zorgt eveneens voor een extra isolerend effect.
Naast behang, werken wij ook graag met verschillende materialen om een decoratief effect te bekomen op een muur of gevel. Dit kan aan de hand van verschillende soorten hout, muurstickers, stenen enz...

VLOERBEKLEDING

Voor elk budget en voor elke voorkeur is er een vloerbekleding mogelijk die het dichtst aanleunt bij jouw smaak. Zo is er vinyl dat zeer budgetvriendelijk is en zich gemakkelijk laat plaatsen.  
Indien je houdt van natuurlijke materialen of een natuurlijke look zal je eerder voor laminaat kiezen.
Ook natuurlijk is kurk, waar je tegenwoordig al heel wat mogelijkheden mee hebt.  Vaak wordt dit toegepast in badkamers waar er een vochtig klimaat heerst.