RECENTE REALISATIES

Hier enkele voorbeelden.

NIEUWS

Kaleien Harelbeke

Buitengevel Kaleien

Kaleien is een oude schildertechniek waarbij dunne kalkpleister met een blokkwast op de muur, meestal metselwerk, wordt uitgestreken. Kaleien wordt zowel toegepast bij gevels als binnenmuren en zowel bij nieuwbouw als renovaties. Het is de ideale manier om ze te voorzien van een degelijke behandeling en afwerkingslaag.

De kalk vormt daarbij niet alleen een goede beschermingslaag tegen vocht en andere invloeden, het verbergt ook moeiteloos ongewenste oneffenheden. Alsof dat nog niet genoeg is, krijgt je gevel (of binnenmuur) door het kaleien ook een splinternieuwe authentieke look.

Meer Foto's Project Harelbeke

150x150

Kalk of Leem verf ?

Klusjes Kesteloot experimenteert graag met natuurlijke verven zoals kalk en leem verf, deze verven hebben uitstekende eigenschappen, ze zijn enorm mat en gunstig in prijs en voor 100% natuurlijk & recycleerbaar wat goed is voor het milieu en het klimaat in huis. Ook het effect dat u met deze verven bereikt is helemaal anders en decoratiever dan met standard verven zoals de kleurschakeringen en kleurnuances die makkelijk tevoorschijn komen.

Slaapkamer Kamile 2

Vloerbekleding plaatsen.

Ook voor het plaatsen van alle vloerbekleding bent u bij ons aan het goede adres. Onze specialiteit is voornamelijk laminaat,vinyl & tapijttegels maar ook andere vloerbekledingen krijgen onze aandacht.
Meer Foto's

Kinderkamer Prive 4.jpg website.jpg 150x150

Schilder- & Decoratiewerken

Alle Decoratie of Interieur werken worden steeds zeer nauwkeurig uitgevoerd door Klusjes Kesteloot en volledig in samenspraak met de klant. Vraag vrijblijvend een offerte op maat. Meer foto's van recente werken.